- 1. מחממים תנור ל?230 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- 2. מערבבים בקערית את חומרי המשרה. מניחים את הסלקים בתבנית ומברישים אחד אחד במשרה מכל הצדדים.
-
- 3. סוגרים בשתי שכבות של רדיד אלומיניום לאטימה מוחלטת. צולים שעה.
- 4. מסירים את רדיד האלומיניום וצולים חצי שעה נוספת.
- 5. בינתיים מחממים מחבת יבשה וקולים את הפיסטוקים 6-5 דקות על להבה נמוכה עד לפריכות. מצננים וקוצצים גס.
-
- 6. מצננים מעט את הסלקים וחותכים לשמיניות (עם הקליפה החרוכה).
- 7. בהגשה: מעבירים את הסלקים לצלחת הגשה. מפזרים מעל את הגבינה, העלים והפיסטוקים, זורים את המלח, מזלפים שמן זית ומגישים.