וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט סלק צלוי

לימור לניאדו תירוש, המתכונאית ובעלת הבלוג המצליח "מטבח מקומי" במתכון לסלט סלק צלוי בתמרהינדי ופיסטוקים

מתכון מאת: מערכת וואלה

סלט סלק. לימור לניאדו תירוש, מערכת וואלה! NEWS
סלט סלק/לימור לניאדו תירוש

מצרכים למתכון

  • 8-6 סלקים קטנים, שטופים
  • ¼ כוס פיסטוקים טבעיים קלופים
  • למשרה:
  • 2 כפות סילאן, או דבש
  • 1 כף מחית תמרהינדי
  • 1 כף שמן זית
  • 1כף חומץ בן יין אדום או חומץ חרז
  • ½ כפית פלפל שחור גרוס
  • להגשה:
  • 50 גרם גבינת עיזים רכה, או ריקוטה, מפוררת
  • חופן עלי ריג'לה, ראשד, ארוגולה או בזיליקום, שטופים ומיובשים היטב
  • מלח אטלנטי
  • 3-2 כפות שמן זית

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל?230 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  • 2. מערבבים בקערית את חומרי המשרה. מניחים את הסלקים בתבנית ומברישים אחד אחד במשרה מכל הצדדים.
  • 3. סוגרים בשתי שכבות של רדיד אלומיניום לאטימה מוחלטת. צולים שעה.
  • 4. מסירים את רדיד האלומיניום וצולים חצי שעה נוספת.
  • 5. בינתיים מחממים מחבת יבשה וקולים את הפיסטוקים 6-5 דקות על להבה נמוכה עד לפריכות. מצננים וקוצצים גס.
  • 6. מצננים מעט את הסלקים וחותכים לשמיניות (עם הקליפה החרוכה).
  • 7. בהגשה: מעבירים את הסלקים לצלחת הגשה. מפזרים מעל את הגבינה, העלים והפיסטוקים, זורים את המלח, מזלפים שמן זית ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully