פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סלט סלק צלוי

      לימור לניאדו תירוש, המתכונאית ובעלת הבלוג המצליח "מטבח מקומי" במתכון לסלט סלק צלוי בתמרהינדי ופיסטוקים

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      סלט סלק (מערכת וואלה! NEWS , לימור לניאדו תירוש)
      סלט סלק (מערכת וואלה! NEWS , לימור לניאדו תירוש)

      מצרכים

      • 8-6 סלקים קטנים, שטופים
      • ¼ כוס פיסטוקים טבעיים קלופים
      • למשרה:
      • 2 כפות סילאן, או דבש
      • 1 כף מחית תמרהינדי
      • 1 כף שמן זית
      • 1כף חומץ בן יין אדום או חומץ חרז
      • ½ כפית פלפל שחור גרוס
      • להגשה:
      • 50 גרם גבינת עיזים רכה, או ריקוטה, מפוררת
      • חופן עלי ריג'לה, ראשד, ארוגולה או בזיליקום, שטופים ומיובשים היטב
      • מלח אטלנטי
      • 3-2 כפות שמן זית

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים תנור ל?230 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
      • 2. מערבבים בקערית את חומרי המשרה. מניחים את הסלקים בתבנית ומברישים אחד אחד במשרה מכל הצדדים.
      • 3. סוגרים בשתי שכבות של רדיד אלומיניום לאטימה מוחלטת. צולים שעה.
      • 4. מסירים את רדיד האלומיניום וצולים חצי שעה נוספת.
      • 5. בינתיים מחממים מחבת יבשה וקולים את הפיסטוקים 6-5 דקות על להבה נמוכה עד לפריכות. מצננים וקוצצים גס.
      • 6. מצננים מעט את הסלקים וחותכים לשמיניות (עם הקליפה החרוכה).
      • 7. בהגשה: מעבירים את הסלקים לצלחת הגשה. מפזרים מעל את הגבינה, העלים והפיסטוקים, זורים את המלח, מזלפים שמן זית ומגישים.

      עוד מתכוני סלטים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -