- 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
-
- 2. מרדדים את הבצק לעלה עגול בקוטר 26 ס"מ. מעבירים לתבנית ומהדקים לתחתית ולדפנות. שומרים במקרר.
-
- 3. מחממים במחבת את החמאה ושמן הזית ומטגנים את כל העשבים. נזהרים לא לשרוף ומורידים מהאש כשהעשבים מתכווצים, בערך 3 דקות. מערבבים מדי פעם.
-
- 4. מערבבים בקערה את השמנת המתוקה, הביצים, הקמח והמלח.
-
- 5. מפזרים על גבי הבצק את כל הגבינות, מעליהן יוצקים את העשבים המטוגנים ולבסוף את תערובת הביצים.
-
- 6. אופים כ-40 דקות עד שהמאפה מזהיב.
-
- גיוון: אפשר להוסיף פלפלים קלויים/ עגבניות מיובשות/ קישואים/ חצילים.