- 1. הרוטב: מאדים בסיר עם מעט שמן את הלמון גראס,
- הבצל והשום עד ריכוך.
- 2. יוצקים לסיר את חלב הקוקוס ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הסוכר והסויה ומבשלים עוד כמה דקות. טוחנים הכל, מסננים ומניחים בצד.
- 3. הסלמון: מתבלים את הדגים במעט מלח, וצורבים על מחבת משומנת קלות מכל הצדדים. מניחים את הנתחים בתבנית אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-250 מעלות ל-6 דקות בלבד.
- 4. הירקות: במחבת נקייה או ווק מקפיצים את הפטריות, הבקצ'וי והבמיה כ-2 דקות. יוצקים את הרוטב המסונן ומערבבים.
- 5. ההגשה: מניחים כל נתח סלמון על צלחת, יוצקים מעליו את הרוטב והירקות ומגישים.