- 1. מכינים את המלית: קוצצים את הבצל ומטגנים אותו כ-5 דקות.
-
- 2. את הבשר מכניסים לסיר נפרד ומאדים על הגז (עד שכל המים שבו מתאדים). מוסיפים את המרגרינה וחצי כף מלח. מוסיפים את הבשר לבצל ומטגנים אותם יחד בערך חצי שעה.
-
- 3. מוסיפים פלפל שחור ופפריקה מתוקה. מערבבים היטב, מקררים ומקפיאים כ-5 שעות. הערה: יש אפשרות להוסיף פפריקה חריפה להכנת קובה חריפה (בד"כ הקובה החריפה היא שטוחה).
-
- 4. הכנת הבצק: מערבבים היטב את התבלינים יחד עם הסולת. מוסיפים בהדרגה מים וממשיכים בערבוב, עד שנוצר בצק.
-
- 5. מחלקים את הבצק לכדורים, משטחים, ממלאים בבשר הטחון, משטחים ואוטמים היטב (יש אפשרות להכנה מראש והקפאה).
-
- 6. הכנת המרק: מטגנים קלות את הבצל.
-
- 7. מוסיפים עגבניה קצוצה ומעוכה, מוסיפים רסק, מים, את הירקות שנבחרו ומביאים לידי רתיחה. כשהירקות מתבשלים מכניסים את הקובה אחד אחד ומבשלים כ-20 דקות. מביאים לרתיחה ומורידים את האש.