מרק קרם שעועית וברוסקטה בשרים

השף אבי ביטון במתכון מרק שעועית חורפי וסמיך עם ברוסקטת בשרים מעושנים

מתכון מאת: אבי ביטון, מערכת וואלה!
(צילום: בבושקה הפקות)

מצרכים

  • מרק:
  • 250 גרם שעועית לבנה מושרת למשך הלילה
  • 3 בצלים לבנים פרוסים דק
  • 5 כפות שמן זית
  • 2 שיני שום פרוסות
  • 2 עגבניות ללא הקליפה והגרעינים קצוץ דק
  • צרור פטרוזיליה קצוצה
  • כ-ליטר וחצי מים
  • לברוסקטה:
  • פרוסות באגט קלוי
  • 100 גרם קורנביף מעושן (ניתן להחליף בכל בשר מעושן אחר שאוהבים)
  • חרדל דיז'ון חלק

אופן ההכנה

  • 1. בסיר בינוני יוצקים את השמן, מטגנים את הבצלים, מוסיפים את השום ומתבלים במלח ופלפל.
  • 2. מוסיפים את השעועית ומכסים במים כ-5 ס"מ גובה מעל.
  • 3.מבשלים שעה וחצי אל אש קטנה, מתקנים תיבול וטוחנים למרקם חלק.
  • 4.הגשה:
  • יוצקים מרק לצלחת הגשה מפזרים מעל עגבניות פטרוזיליה ומעט שמן זית
  • מורחים חרדל על הברוסקטה ומסדרים מעל את פרוסות הבשר ומגישים.
  • מרק קרם ארטישוק ירושלמי

  • מרק עדשים הודי

  • מרק עדשים וירקות שורש

  • מרק זנב שור

  • מרק לגמן

  • מרק מלוחייה

  • מרק גולאש מושלם

  • קובה עיראקית במרק סלק

  • מרק בולנז'רי

  • מרק עדשים ובשר

  • קובה חמו

  • קובה סלק

  • מרק מולים ונקניק מעושן

  • מרק בשר ראש וגרגרי חומוס

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully