- 1. מחממים סיר בעל תחתית כפולה על אש נמוכה ומוסיפים את הבצלים. מקרמלים לאט לאט במשך שעה (אין צורך להוסיף שומן, אבל מי שרוצה יכול להוסיף מעט חמאה).
-
- 2. בינתיים מכניסים את עצמות המח על גבי תבנית לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות ומשחימים. בערך 40 דקות.
-
- 3. לאחר שהבצל מתרכך ומקבל צבע של קרמל, מוסיפים את היין והשרי ומאדים טיפה. מוסיפים את החמאה ולבסוף את הציר. מביאים לרתיחה.
-
- 4. מוסיפים את עצמות המח עם עלה הדפנה ומתבלים. מבשלים 30 דקות נוספות.
-
-
- 5. קולים את פרוסות הבגט בתנור, מוצאים את העצמות מהמרק ובעזרת כפית או סכין מורחים על הפרוסות את מח העצם. מניחים בכל קערה עצם, מוזגים את המרק ומגישים עם פרוסת הבאגט.