- 1. מחממים מעט שמן בסיר עמוק. מוסיפים את פרוסות הרגל ומטגנים כמה דקות.
-
- 2. מוסיפים את נתחי הבשר וצורבים אותם מכל הצדדים.
-
- 3. כשנתחי הבשר סגורים היטב מכל הצדדים, מוסיפים את המים הרותחים.
-
- 4. מקפים את הקצף והשומן עד לקבלת נוזל צלול, מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה למשך כשעה.
-
- 5. מוסיפים את גרגירי החומוס המושרים. מסירים שוב את הקצף עד לקבלת נוזל צלול ומתבלים.
-
- 6. מוסיפים את רצועות עלי המנגולד, מביאים לרתיחה, טועמים ומשפרים תיבול. מכסים את הסיר ומעבירים לתנור שחומם מראש ל?140 מעלות. אופים כשעה.
-
- 7. מנמיכים את חום התנור ל?110 מעלות וממשיכים בבישול עוד 8-5 שעות לפחות, ועדיף כל הלילה כמו בחמין. הסיר רק משתבח עם הזמן.