וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אושיסובו - חמין בוכרי

החמין הבוכרי פשוט להכנה ועשיר מאוד. אם רוצים לגוון, ניתן להוסיף לו קטניות או פירות יבשים שונים, כמו משמשים, תמרים, שזיפים וכל פרי מתוק אחר

מתכון מאת: זיווה חמינוב, מסעדת חנן מרגילן, מערכת וואלה

20 דקות עבודה,מעל 8 שעות סה"כ,קל להכנה,4 סועדים
חמין בוכרי. נמרוד סונדרס
חמין בוכרי

מצרכים למתכון

    • 1כוסאורז
    • 1עצמות רגל בקר ( (אפשר עם הבשר של הרגל ואפשר בלי, תלוי בהעדפה)
    • 100גרםבשר גידים
    • 100גרםבשר בקר (נתח מספר 8)
    • בצל קצוץ לקוביות
    • גזר קצוץ לקוביות
    • 5עגבניות אדומות בשלות
    • כףאבקת מרק עוף (או מלח)
    • ½כוסשמן
    • 2כוסותמים

אופן ההכנה

איך מכינים אושיסובו - חמין בוכרי?

  • 1
    מבשלים מעט את העגבניות על אש נמוכה וקוצצים אותן לקוביות קטנות.
  • 2
    מחממים את השמן בסיר ומטגנים מעט את הבצל. מוסיפים לסיר את הבשר, העצמות והגידים.
  • 3
    מפזרים על הכל את האורז, העגבניות הקצוצות וקוביות הגזר.
  • 4
    שופכים שתי כוסות מים על התערובת, ומוסיפים כף מרק עוף (או מלח, לפי ההעדפה).
  • 5
    מביאים לרתיחה ומעבירים לפלטה למשך כל הלילה. מכסים היטב, ובודקים מדי פעם את הטעמים. מגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully