אושיסובו - חמין בוכרי

החמין הבוכרי פשוט להכנה ועשיר מאוד. אם רוצים לגוון, ניתן להוסיף לו קטניות או פירות יבשים שונים, כמו משמשים, תמרים, שזיפים וכל פרי מתוק אחר

מתכון מאת: זיווה חמינוב, מסעדת חנן מרגילן, מערכת וואלה!
חמין בוכרי. נמרוד סונדרס
חמין בוכרי

מצרכים

    • 1 כוסאורז
    • 1 עצמות רגל בקר ( (אפשר עם הבשר של הרגל ואפשר בלי, תלוי בהעדפה)
    • 100 גרםבשר גידים
    • 100 גרםבשר בקר (נתח מספר 8)
    • בצל קצוץ לקוביות
    • גזר קצוץ לקוביות
    • 5 עגבניות אדומות בשלות
    • כףאבקת מרק עוף (או מלח)
    • ½ כוסשמן
    • 2 כוסותמים

אופן ההכנה

איך מכינים אושיסובו - חמין בוכרי?

  • 1מבשלים מעט את העגבניות על אש נמוכה וקוצצים אותן לקוביות קטנות.
  • 2מחממים את השמן בסיר ומטגנים מעט את הבצל. מוסיפים לסיר את הבשר, העצמות והגידים.
  • 3מפזרים על הכל את האורז, העגבניות הקצוצות וקוביות הגזר.
  • 4שופכים שתי כוסות מים על התערובת, ומוסיפים כף מרק עוף (או מלח, לפי ההעדפה).
  • 5מביאים לרתיחה ומעבירים לפלטה למשך כל הלילה. מכסים היטב, ובודקים מדי פעם את הטעמים. מגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully