פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      אושיסובו - חמין בוכרי

      החמין הבוכרי פשוט להכנה ועשיר מאוד. אם רוצים לגוון, ניתן להוסיף לו קטניות או פירות יבשים שונים, כמו משמשים, תמרים, שזיפים וכל פרי מתוק אחר.

      6 מדרגים / 3.28 כוכבים

      חמין בוכרי (נמרוד סונדרס)
      חמין בוכרי (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • ל-4 מנות:
      • 1 כוס אורז
      • 1-2 עצמות רגל בקר (אפשר עם הבשר של הרגל ואפשר בלי, תלוי בהעדפה)
      • 200- 100 גרם בשר גידים (אם לא אוהבים, לא חובה)
      • 100 גרם בשר בקר (נתח מספר 8)
      • 1 בצל קצוץ לקוביות
      • 1 גזר קצוץ לקוביות
      • 5- 6 עגבניות אדומות בשלות
      • 1 כף מרק עוף (או מלח)
      • 1/2 כוס שמן
      • 2 כוסות מים

      אופן ההכנה

      • 1. מבשלים מעט את העגבניות על אש נמוכה וקוצצים אותן לקוביות קטנות.
      • 2. מחממים את השמן בסיר ומטגנים מעט את הבצל. מוסיפים לסיר את הבשר, העצמות והגידים.
      • 3. מפזרים על הכל את האורז, העגבניות הקצוצות וקוביות הגזר.
      • 4. שופכים שתי כוסות מים על התערובת, ומוסיפים כף מרק עוף (או מלח, לפי ההעדפה).
      • 5. מביאים לרתיחה ומעבירים לפלטה למשך כל הלילה. מכסים היטב, ובודקים מדי פעם את הטעמים.
      • 7. מגישים.

      עוד מתכוני בשר

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -