מתכונים חמים

אושיסובו - חמין בוכרי

החמין הבוכרי פשוט להכנה ועשיר מאוד. אם רוצים לגוון, ניתן להוסיף לו קטניות או פירות יבשים שונים, כמו משמשים, תמרים, שזיפים וכל פרי מתוק אחר.

מתכון מאת: זיווה חמינוב, מערכת וואלה! NEWS
  • קל להכנה

חמין בוכרי

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-4 מנות:
  • 1 כוס אורז
  • 1-2 עצמות רגל בקר (אפשר עם הבשר של הרגל ואפשר בלי, תלוי בהעדפה)
  • 200- 100 גרם בשר גידים (אם לא אוהבים, לא חובה)
  • 100 גרם בשר בקר (נתח מספר 8)
  • 1 בצל קצוץ לקוביות
  • 1 גזר קצוץ לקוביות
  • 5- 6 עגבניות אדומות בשלות
  • 1 כף מרק עוף (או מלח)
  • 1/2 כוס שמן
  • 2 כוסות מים
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים מעט את העגבניות על אש נמוכה וקוצצים אותן לקוביות קטנות.
  • 2. מחממים את השמן בסיר ומטגנים מעט את הבצל. מוסיפים לסיר את הבשר, העצמות והגידים.
  • 3. מפזרים על הכל את האורז, העגבניות הקצוצות וקוביות הגזר.
  • 4. שופכים שתי כוסות מים על התערובת, ומוסיפים כף מרק עוף (או מלח, לפי ההעדפה).
  • 5. מביאים לרתיחה ומעבירים לפלטה למשך כל הלילה. מכסים היטב, ובודקים מדי פעם את הטעמים.
  • 7. מגישים.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully