דבלים ממולאות

השפית אביבית פריאל מאוזריה עם מתכון נפלא לתאנים מיובשות ממולאות בשר ברוטב רימונים ודבש

מתכון מאת: אביבית פריאל, מערכת וואלה!
דבלים ממולאות לסוכה של אביבית פריאל. דרור עינב
דבלים ממולאות לסוכה של אביבית פריאל

מצרכים

  • 20 יח' דבלים יפות ושלמות
  • 2 בצלים קלופים ופרוסים
  • למילוי:
  • 200 גר' בשר אונטריב טחון
  • 1/4 כוס כוסברה קצוצה
  • 1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 1/4 כוס נענע קצוצה
  • בצל קטן קצוץ
  • 2 כפות צנוברים
  • 1 ביצה
  • לרוטב:
  • 3/4 כוס יין אדום
  • 1 כוס רכז רימונים
  • כף דבש
  • כפית שום כתוש
  • 2 כפות עלי נענע

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים היטב את חומרי המילוי.
  • 2. חורצים חריץ קטן בצידי הדבלים וממלאים.
  • 3. מרפדים תבנית חסינה לחום בפרוסות בצלים ומסדרים מעליהם את הדבלים הממולאות.
  • 4. מערבבים את חומרי הרוטב ויוצקים לתבנית. מכסים בניר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות לחצי שעה. מסירים את הכיסוי ומשאירים ל-10 דקות נוספות. מגישים עם עלי נענע טריים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully