- 1. במיקסר עם בלון הקצפה מקציפים ביצים, סוכר ושמן קנולה. מוסיפים את החלב והמלח, ולבסוף מוסיפים את אבקת האפייה והקמח המנופה.
-
- 2. משמנים קלות את התבניות, ומוזגים את הבלילה לתבניות, מעבירים למקרר לכ- 1/2 שעה.
-
- 3. כעבור חצי שעה מחממים תנור לחום 160 מעלות, מוציאים את העוגות מן המקרר ומניחים את חצאי התאנים. מכניסים לתנור למשך 40-45 דקות.
-
- 4. בינתיים מכינים את המרנג: מקציפים את החלבון והסוכר למרנג רך ויציב. מוסיפים את הפודינג, וממשיכים רק עד לקבלת מרנג יציב. מזלפים את המרנג על גבי העוגות.
-
- 5. מגבירים את חום התנור ל- 180 מעלות ואופים למשך 8 דקות נוסספות.
- טיפ:
-
- בשביל שיצא מרנג מושלם, לאחר 8 דקות האפייה, רצוי לכבות את התנור ולהשאיר את העוגה בתנור למשך כ- 15 דקות, עד שהתנור מתקרר.