פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      אורז מטוגן עם בקר ואננס

      ארוחת צהריים או ערב מהירה במיוחד עם בשר, ירקות ופחמימה, שדורשת רק הכנה מראש של אורז

      2 מדרגים / 4 כוכבים

      אורז מטוגן על בקר ואננס (אפיק גבאי)
      אורז מטוגן על בקר ואננס (אפיק גבאי)

      מצרכים

      • ל-4 סועדים
      • 400 גרם סינטה בקר חתוך לפרוסות דקות
      • 4 כפות שמן קנולה
      • 1 בצל סגול קצוץ
      • 3 שיני שום קצוצים
      • 1 גזר קצוץ
      • 100 גרם שעועית ירוקה קצוצה
      • 1 אננס חתוך לקוביות קטנות
      • 3 כוסות אורז בסמטי מבושל (לפי הוראות היצרן)
      • 1 כף סויה מתוקה
      • 1 כף רוטב חמוץ-מתוק
      • 1 כף צ'ילי חריף
      • להגשה
      • 4 גבעולי בצל ירוק קצוץ
      • עלים מ-10 גבעולי כוסברה
      • 4 כפות בוטנים קצוצים

      אופן ההכנה

      • 1. בסיר רחב מחממים את השמן ומטגנים כ-2 דקות את הבקר והבצל.
      • 2. מוסיפים את השום, גזר, שעועית ירוקה, והאננס ומטגנים כ-2 דקות נוספות.
      • 3. מוסיפים את האורז, הסויה, הרוטב החמוץ מתוק וצ'ילי חריף ומערבבים מעל האש עוד כ-2 דק.
      • 4. מורידים לקערת הגשה ומקשטים עם הבצל ירוק, כוסברה ובוטנים.

      עוד מתכוני בשר

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -