אורז מטוגן עם בקר ואננס

ארוחת צהריים או ערב מהירה במיוחד עם בשר, ירקות ופחמימה, שדורשת רק הכנה מראש של אורז

מתכון מאת: מערכת וואלה!
אורז מטוגן על בקר ואננס

מצרכים

  • ל-4 סועדים
  • 400 גרם סינטה בקר חתוך לפרוסות דקות
  • 4 כפות שמן קנולה
  • 1 בצל סגול קצוץ
  • 3 שיני שום קצוצים
  • 1 גזר קצוץ
  • 100 גרם שעועית ירוקה קצוצה
  • 1 אננס חתוך לקוביות קטנות
  • 3 כוסות אורז בסמטי מבושל (לפי הוראות היצרן)
  • 1 כף סויה מתוקה
  • 1 כף רוטב חמוץ-מתוק
  • 1 כף צ'ילי חריף
  • להגשה
  • 4 גבעולי בצל ירוק קצוץ
  • עלים מ-10 גבעולי כוסברה
  • 4 כפות בוטנים קצוצים

אופן ההכנה

  • 1. בסיר רחב מחממים את השמן ומטגנים כ-2 דקות את הבקר והבצל.
  • 2. מוסיפים את השום, גזר, שעועית ירוקה, והאננס ומטגנים כ-2 דקות נוספות.
  • 3. מוסיפים את האורז, הסויה, הרוטב החמוץ מתוק וצ'ילי חריף ומערבבים מעל האש עוד כ-2 דק.
  • 4. מורידים לקערת הגשה ומקשטים עם הבצל ירוק, כוסברה ובוטנים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully