אורז מטוגן עם עוף של ג'ירף

המתכון לאחת ממנות המוקפץ הפופולריות ביותר של רשת ג'ירף

מתכון מאת: ג'ירף, מערכת וואלה!
אורז מטוגן עם עוף של מסעדת ג'ירף. נמרוד סונדרס
אורז מטוגן עם עוף של מסעדת ג'ירף

מצרכים

  • למנה אחת:
  • 1 כוס אורז (150 גרם) או 2 כוסות אורז מאודה
  • 200 גרם חזה עוף חתוך לרצועות
  • 2 ביצים טרופות
  • חופן טבעות כרישה
  • 1/2 גזר חתוך לז'וליינים
  • 2-3 גבעולי בצל ירוק חתוכים למקטעים
  • חופן נבטים
  • 3 כפות שמן
  • 2 כפות סויה
  • 1/2 כפית מלח
  • 2 כפיות שמן צ'ילי

אופן ההכנה

  • 1. מכינים את האורז לפי הוראות היצרן. שומרים בצד.
  • 2. מחממים ווק על אש מקסימלית, ומלהיטים בו 3 כפות שמן.
  • 3. יוצקים את הביצים הטרופות ומערבבים.
  • 4. מוסיפים את רצועות העוף ומקפיצים עד שהן משחימות.
  • 5. מוסיפים את הכרישה, הגזר, הבצל הירוק והנבטים. מקפיצים ומערבבים עד שהירקות מתרככים.
  • 6. מוסיפים לווק את האורז, ומערבבים היטב.
  • 7. מוסיפים את הסויה, המלח ושמן הצ'ילי, מערבבים וממשיכים להקפיץ עד שכל הנוזלים נספגים היטב באורז. מסירים מהאש ומגישים מיד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully