סלט קולסלואו אסיאתי
גרסה התאילנדית חמוצה מתוקה לסלט שהוא קלאסיקה בריטית
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-4 סועדים
- לסלט:
- 1 ראש כרוב לבן קטן חתוך לרצועות
- 1 ראש כרוב סגול קטן חתוך לרצועות
- 1 ראש כרוב סיני (אם מוצאים)
- 3 גבעולי בצל ירוק קצוצים
- 3 גזרים חתוכים לרצועות
- עלים מ-5 גבעולי נענע
- עלים מ-5 גבעולי כוסברה
- לרוטב:
- 1/4 כוס חומץ אורז
- 2 כפות מיץ ליים
- 2 כפיות רוטב צ'ילי מתוק
- 1 כף רוטב שזיפים
- 1 כפית ג'ינג'ר קצוץ
- 1 כפית שום קצוץ
- 1 כף שומשום קלוי
- 1 כף שמן שומשום
- רבע כוס שמן קנולה
אופן ההכנה
- 1. בקערה גדולה מערבבים את מרכיבי הסלט.
- 2. בקערה נפרדת מערבבים את מרכיבי הרוטב.
- 3. יוצקים על הסלט מהרוטב, ומערבבים.
- 4. מתקנים תיבול עם מלח ופלפל, ומגישים.