וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט קולסלואו אסיאתי

גרסה התאילנדית חמוצה מתוקה לסלט שהוא קלאסיקה בריטית

מתכון מאת: מערכת וואלה

סלט קולסלאו תאילנדי. אפיק גבאי
סלט קולסלאו תאילנדי

מצרכים למתכון

  • ל-4 סועדים
  • לסלט:
  • 1 ראש כרוב לבן קטן חתוך לרצועות
  • 1 ראש כרוב סגול קטן חתוך לרצועות
  • 1 ראש כרוב סיני (אם מוצאים)
  • 3 גבעולי בצל ירוק קצוצים
  • 3 גזרים חתוכים לרצועות
  • עלים מ-5 גבעולי נענע
  • עלים מ-5 גבעולי כוסברה
  • לרוטב:
  • 1/4 כוס חומץ אורז
  • 2 כפות מיץ ליים
  • 2 כפיות רוטב צ'ילי מתוק
  • 1 כף רוטב שזיפים
  • 1 כפית ג'ינג'ר קצוץ
  • 1 כפית שום קצוץ
  • 1 כף שומשום קלוי
  • 1 כף שמן שומשום
  • רבע כוס שמן קנולה

אופן ההכנה

  • 1. בקערה גדולה מערבבים את מרכיבי הסלט.
  • 2. בקערה נפרדת מערבבים את מרכיבי הרוטב.
  • 3. יוצקים על הסלט מהרוטב, ומערבבים.
  • 4. מתקנים תיבול עם מלח ופלפל, ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully