סלט כרוב לבן עם מלא פלפל חריף, כוסברה, בזיליקום ונענע
השף וובה טשייב ממסעדת אבו שדיד בת"א מגישסלט רענן ליום חם
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 8 מנות סלט אישיות:
- 1 ראש כרוב לבן פרוס דק דק
- 1 כוס עלי בזיליקום
- 1 כוס עלי כוסברה
- 2 בצלים סגולים קלופים פרוסים דק
- פלפל חריף
- גרידת לימון מ-3 לימונים
- מיץ לימון מ-3 לימונים
- 1 כפית שמן זית
- 3 כפות זרעי כוסברה קלויים וגרוסים
- 2 כפות סוכר
- 1 כף מלח
אופן ההכנה
- 1.מערבבים יחד מיץ לימון, שמן, מלח, סוכר וזרעי כוסברה עד להמסה מלאה של הסוכר והמלח
- 2.מכניסים את כל המרכיבים של הסלט לקערה גדולה.
- 3.מוזגים מעל את הרוטב ומערבבים היטב. טועמים ומתקנים תיבול עם מלח ופלפל.