וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט כרוב לבן עם מלא פלפל חריף, כוסברה, בזיליקום ונענע

השף וובה טשייב ממסעדת אבו שדיד בת"א מגישסלט רענן ליום חם

מתכון מאת: וובה טשייב, מערכת וואלה

אוכל בריא באבושדיד. אפיק גבאי
אוכל בריא באבושדיד

מצרכים למתכון

  • 8 מנות סלט אישיות:
  • 1 ראש כרוב לבן פרוס דק דק
  • 1 כוס עלי בזיליקום
  • 1 כוס עלי כוסברה
  • 2 בצלים סגולים קלופים פרוסים דק
  • פלפל חריף
  • גרידת לימון מ-3 לימונים
  • מיץ לימון מ-3 לימונים
  • 1 כפית שמן זית
  • 3 כפות זרעי כוסברה קלויים וגרוסים
  • 2 כפות סוכר
  • 1 כף מלח

אופן ההכנה

  • 1.מערבבים יחד מיץ לימון, שמן, מלח, סוכר וזרעי כוסברה עד להמסה מלאה של הסוכר והמלח
  • 2.מכניסים את כל המרכיבים של הסלט לקערה גדולה.
  • 3.מוזגים מעל את הרוטב ומערבבים היטב. טועמים ומתקנים תיבול עם מלח ופלפל.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully