סלט כרוב לבן
סלט כרוב לבן ברוטב לימון
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 3 פלפלי צ'ילי אדומים
- 2 כפות שמן
- 6 שיני שום גדולות פרוסים ל"גפרורים"
- 6 בצלים ירוקים פרוסים לאלכסונים דקים
- ½ כרוב גדול פרוס דק
- חופן בוטנים גרוסים גס
- לרוטב:
- 2 כפות רוטב דגים
- מיץ מלימון אחד
- ½ כוס חלב קוקוס
אופן ההכנה
- 1. פורסים את הצ'ילי לסרטים קצרים ודקים.
- 2. מטגנים בנפרד שום, בצל וצ'ילי עד להשחמה קלה ול"קריספיות ". מעבירים לנייר סופג.
- 3. מרתיחים מים בסיר רחב, מוסיפים את הכרוב הפרוס וחולטים 5 שניות. מסננים מיד.
- 4. מערבבים את חומרי הרוטב ויוצקים על הכרוב. מערבבים.
- 5. מגישים עם המטוגנים ומפזרים בוטנים למעלה.