מתכונים חמים

פורל ברוטב מיוחד

שילוב כזה של טעמים, לא כל דג מקבל: רק הפורל הזה. היין האדום, העגבניות, רוטב הסויה, ובעיקר רוטב הרוצ'סטר הדומיננטי, מעניק לדג טעם שלא נתקלים בו בכל יום.

מתכון מאת: יצחק,barakush@surfree.net.il
  • קל להכנה

פילה פורל בחרדל ושמנת

מחשבון המרות

מצרכים

  • 4 דגי פורל
  • 1/4 כוס רוטב רוצ'סטר/ רוטב רויאל
  • 1/4 כוס רוטב סויה
  • 1/4 כוס יין אדום
  • 1/8 כוס שמן זית
  • 2 בצלים גדולים פרוסים גס
  • 4 עגבניות פרוסות גס
  • 1 כף פלפל אדום
  • 1 כפית מחוקה מלח
  • 1 כפית מחוקה פלפל שחור (או פלפל לבן)

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את הבצלים, העגבניות והתבלינים.
  • 2. יוצקים את התערובת על הדגים ומשרים ללילה אחד.
  • 3. מעבירים לתבנית, ומסדרים את העגבניות והבצלים מעל הדגים.
  • 4. מעבירים לתנור לכ-45 דקות בחום גבוה עד שהרוטב יהיה סמיך כדבש. רצוי להפוך את הדגים לפחות פעם אחת.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully