פורל ברוטב מיוחד
שילוב כזה של טעמים, לא כל דג מקבל: רק הפורל הזה. היין האדום, העגבניות, רוטב הסויה, ובעיקר רוטב הרוצ'סטר הדומיננטי, מעניק לדג טעם שלא נתקלים בו בכל יום.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 4 דגי פורל
- 1/4 כוס רוטב רוצ'סטר/ רוטב רויאל
- 1/4 כוס רוטב סויה
- 1/4 כוס יין אדום
- 1/8 כוס שמן זית
- 2 בצלים גדולים פרוסים גס
- 4 עגבניות פרוסות גס
- 1 כף פלפל אדום
- 1 כפית מחוקה מלח
- 1 כפית מחוקה פלפל שחור (או פלפל לבן)
אופן ההכנה
- 1. מערבבים את הבצלים, העגבניות והתבלינים.
- 2. יוצקים את התערובת על הדגים ומשרים ללילה אחד.
- 3. מעבירים לתבנית, ומסדרים את העגבניות והבצלים מעל הדגים.
- 4. מעבירים לתנור לכ-45 דקות בחום גבוה עד שהרוטב יהיה סמיך כדבש. רצוי להפוך את הדגים לפחות פעם אחת.