קדירת בשר עם ירקות שורש, יין וערמונים
כדי לחסוך זמן במטבח מכינה אורלי פלאי תבשיל חגיגי לפסח שטעמיו רק משתבחים אם מכינים אותו מראש - בשר על העצם עם ירקות שורש ויין בבישול ארוך
כדי לחסוך זמן במטבח מכינה אורלי פלאי תבשיל חגיגי לפסח שטעמיו רק משתבחים אם מכינים אותו מראש - בשר על העצם עם ירקות שורש ויין בבישול ארוך
מלך ספרי הבישול, בני סיידא, מתארח אצל אורלי פלאי ומבשל איתה מרק בטטות ועדשים טבעוני שמכינים בקלי קלות, מתוך ספרו "אוכל טבעוני"
כעכים מסורתיים מתובלים בציפוי שומשום, שלא יצליחו להישאר זמן רב בצנצנת העוגיות. אורלי פלאי מארחת את מיקי שמו לאפייה משותפת מתוך הספר "אוצר העוגיות"
ממרח הקסמים המהיר הזה יגרום לכל לילדי השכונה לאהוב ירקות ויוסיף טעמים משובחים לכל ארוחת ערב שגרתית. אורלי פלאי מארחת את נטע שפורן
אורלי פלאי מארחת את מיקי שמו והספר שלו "אוצר העוגיות", והשניים אופים מטבעות של עוגיות טחינה מופלאות, עטופות באבקת סוכר
השידוך בין סלק וגבינות מייצר שילוב מענג של טעמים בפה. אורלי פלאי משלבת אותם עם בצק עלים קריספי במאפה אביבי מפנק
שי לי ליפא מתארחת אצל אורלי פלאי להכנה של קינוח ממכר שמוכן תוך שתי דקות בלבד. הוא מתוק, פרווה וטבעוני, מתנייד מצויין כמשלוח מנות או לצבא, והרבה יותר טעים ממרציפן קנוי
כדי להמתיק את משלוח המנות כראוי אופה אורלי פלאי בקלי קלות צמת בצק עלים חגיגית. בתוכה, מסתתרת מלית מתוקה של שקדים ומרציפן , שעושה כבוד למסורת