קרפ פלא: קרספלה במילוי ריקוטה מתוקה עם יוגורט בופאלו
קרספלה הוא שמה של מנה איטלקית שנמסה בפה, ולא רק כמטאפורה. יוגב ירוס מכין קינוח אלגנטי שמגיע ממחוזות רחוקים ודורש קפה משובח לצדו
קרספלה הוא שמה של מנה איטלקית שנמסה בפה, ולא רק כמטאפורה. יוגב ירוס מכין קינוח אלגנטי שמגיע ממחוזות רחוקים ודורש קפה משובח לצדו
כשבצק עוגיות מתוק פוגש שכבת שוקולד מריר נוצר בפה שילוב משגע. מיכל בוטון אופה עוגיות דבש פשוטות להכנה עם ציפוי מענג
במסגרת ההכנות לחגיגות יום העצמאות, אבי ביטון מכין קבב דווקא מבשר פרגית, ומוסיף לתערובת התבלינים פיסטוקים, שמקפיצים את השיפוד ונותנים לו טוויסט קראנצ'י
פוקאצ'ה היא אחת המנות עם מקדם הרושם הגבוה ביותר ועם זאת דורשת תחכום ומאמץ מינימליים. לפתיחת כל ארוחה או לארוחה בפני עצמה
יוגב ירוס מכין סלט קפרזה איטלקי בשפע צבעים עם טאצ'ים קטנים שנותנים לו תיבול מיוחד ועומק טעמים
המטרה: להכין משהו מרשים וטעים בדקה, כשבדלת עוד רגע מופעים אורחים רעבים. האמצעי: בצק עלים ממולא בכל טוב
פרגיות עסיסיות בתיבול מתקתק-חריף וריקות צבעוניים - אבי ביטון צולה על הפלנצ'ה עיקרית זריזה במינימום מאמץ, שתיתן נוקאאוט לאורחים
עוגה טעימה ועשירה המשלבת כמה מרקמים: תחתית ביסקוויט אווירירית, קראנץ שוקולד עם קרם נוגט, מוס שוקולד וקישוט קצפת. קינוח מנצח לארוחת החג
עוגיות בעלות טקסטורה יפה שכיף להגיש ולנשנש ליד כוס קפה או תה במהלך החג
שכבות של ביסקוויט שקדים, גנאש מוקצף, קראמבל קקאו מלוח ואוכמניות. נשמע כמו גורמה אגדי מהקונדיטוריה הכי יוקרתית בעיר? תתפלאו לגלות שמדובר בקינוח לא מסובך והאורחים לא יאמינו שהיא כשרה לפסח
עבור אבי ביטון חג הפסח הוא גם זכרון מתוק של קציצות כבש עסיסיות המתבשלות בתוך רוטב פול. מנה עיקרית זריזה וטעימה