מדעי העוגיה: שוקולד צ'יפס - מאז ועד היום
הן לא פחות מאגדה בארצות הברית, ומפיצות ריח ממכר של חמאה, שוקולד קמח וביצים כמעט בכל מטבח באמריקה. איך הומצאה עוגיית השוקולד צ'יפס ומתכון לעוגייה המקורית
הן לא פחות מאגדה בארצות הברית, ומפיצות ריח ממכר של חמאה, שוקולד קמח וביצים כמעט בכל מטבח באמריקה. איך הומצאה עוגיית השוקולד צ'יפס ומתכון לעוגייה המקורית
עוד רגע החופש הגדול יהיה רק זיכרון עמום, ועז תלם מכין מחווה לכריכים של ארוחת עשר: סקירה של היכל התהילה האמריקאי לסנדביצ'ים מפורסמים
מהבבקה שוקולד של סיינפלד ועד הקי ליים פאי של דקסטר עז תלם חוזר לקינוחים הבלתי נשכחים מסדרות הטלוויזיה
סצינת מסעדות שוקקת, אינסטגרם גדוש באוכל, מסעדות ים תיכוניות לצד גורמה אירופאי ורשתות אמריקאיות. נשמע מוכר? טעימה מעולם האוכל העשיר של ביירות וראיון נדיר עם לבנונית בעלת פרופיל אינסטגרם פופולרי
נחילי המדוזות ששוטפים את חופי ארצינו מדי יולי- אוגוסט מעלים את השאלה הנצחית האם מדוזה זה טעים? עז תלם מברר
עץ המנגו בחצר מניב פרי בחודשי יולי-אוגוסט, זמן מעולה להכין למלא את המטבח בפרי הכתום ולהכין ממנו מאפינס, עמבה, עוגות, סביצ'ה ואפילו אוכל הודי