מערכת וואלה!

גלילת סינטה עם דואט ירקות קלויים

מתכון של מסעדת הדגים שער 1 בבית מרכזים, תל אביב.

גלילת סינטה - מסעדת דגים שער 1 (מערכת וואלה!)
גלילת סינטה - מסעדת דגים שער 1 (מערכת וואלה!)

מצרכים

  • 400 גר' בשר סינטה פרוס לפרוסות דקות (לאחר שהושרו במרינדת יין, סויה, שמן זית ותבלינים) .
  • 3 פלפלים בשלושה צבעים (אדום, ירוק בהיר, צהוב
  • ממרח פסטו

אופן ההכנה

  • 1. משטחים את הסינטה עד כמה שניתן. מורחים את הפרוסות בפסטו.
  • 2. מניחים על הפרוסות את הפלפלים הקלויים, מגלגלים ומהדקים יחד בעזרת בקיסם.
  • 3. מניחים בתבנית, ומכניסים לתנור חם (180 מעלות) למשך 5 דקות.
  • * ניתן להוסיף רוטב פטריות מעל: מטגנים על אש קטנה בצל עם מעט שום, מעט רסק עגניות, יין לבן, כף מרק עוף, פטריות חתוכות גס, ומערבבים עד שמתקבלת תערובת סמיכה. מגישים.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

    קניות

    עבור לאתר המלא להורדת האפליקצייה
    חזור לאתר המותאם