בראוניז מהירים וקלים להכנה
עוגיות בראוניז מעוררות תאבון בתוספת שברי אגוזים. להכין בצ'יק ולאכול בצ'ק
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 145 גרם חמאה
- 115 גרם שוקולד מריר 55%
- 90 גרם (2) ביצים
- 130 גרם (½ כוס + כף וחצי) סוכר
- קורט מלח
- 55 גרם (⅓ כוס) קמח
- 55 גרם (¾ כוס) אגוזי מלך קצוצים גס
אופן ההכנה
- 1. ממיסים את השוקולד והחמאה יחד על בן מארי או במיקרו בזהירות.
- 2. מערבבים את הביצים, הסוכר והמלח יחד (לא מקציפים) ומערבבים יחד עם השוקולד והחמאה. מוסיפים את הקמח והאגוזים.
- 3. מעבירים את התערובת לתבנית בגודל 18x18 על מגש עם נייר אפייה. אופים בתנור בחום של 175 מעלות למשך כ-15-20 דקות.
- 4. מצננים את הבראוניז ומכניסים למקרר. חותכים את הבראוניז לקוביות של 3x3 סנטימטר ומגישים.