וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בראוניז מהירים וקלים להכנה

עוגיות בראוניז מעוררות תאבון בתוספת שברי אגוזים. להכין בצ'יק ולאכול בצ'ק

מתכון מאת: מערכת וואלה

בראוניס של הסטודנטים במגמת פטיסרי ב"בית הספר הגבוה לקולינאריה- בישולים".
בראוניס של הסטודנטים במגמת פטיסרי ב"בית הספר הגבוה לקולינאריה- בישולים"

מצרכים למתכון

  • 145 גרם חמאה
  • 115 גרם שוקולד מריר 55%
  • 90 גרם (2) ביצים
  • 130 גרם (½ כוס + כף וחצי) סוכר
  • קורט מלח
  • 55 גרם (⅓ כוס) קמח
  • 55 גרם (¾ כוס) אגוזי מלך קצוצים גס

אופן ההכנה

  • 1. ממיסים את השוקולד והחמאה יחד על בן מארי או במיקרו בזהירות.
  • 2. מערבבים את הביצים, הסוכר והמלח יחד (לא מקציפים) ומערבבים יחד עם השוקולד והחמאה. מוסיפים את הקמח והאגוזים.
  • 3. מעבירים את התערובת לתבנית בגודל 18x18 על מגש עם נייר אפייה. אופים בתנור בחום של 175 מעלות למשך כ-15-20 דקות.
  • 4. מצננים את הבראוניז ומכניסים למקרר. חותכים את הבראוניז לקוביות של 3x3 סנטימטר ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully