וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מרק מינסטרונה של אבי ביטון

אבי ביטון, השף מסעדת "אדורה" שבתל אביב מכין לכם מרק מינסטרונה, עשיר בירקות, בדיוק כפי שמכינות הסבתות שרחבי איטליה למשפחות שלהן.

מתכון מאת: אבי ביטון, מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • 2 גזרים
  • 1 בצל גדול
  • 150 גרם דלעת
  • 1 פלפל אדום
  • 1 קישוא גדול
  • כוס כרובית, מופרדת לפרחים קטנטנים
  • 4 שיני שום פרוסות דק
  • אריזת לקט איטלקי (מכיל עדשים, אפונה, גריסי פנינה ועוד)
  • צרור בזיליקום קצוץ
  • גבינת פרמזן
  • 3 ליטר מים
  • רבע כוס שמן זית
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את כל הירקות לקוביות בגודל 1X1 ס"מ.
  • 2. בסיר עמוק יוצקים רבע כוס שמן זית ומאדים היטב את כל הירקות - תחילה הבצל והגזר, וכעבור 5 דקות הדלעת, הפלפל האדום, הקישוא, הכרובית והשום. מתבלים במלח ופלפל וממשיכים לאדות.
  • 3. יוצקים את המים ומבשלים על אש גבוהה כ-10 דקות.
  • 4. מוסיפים עוד פלפל שחור את הלקט האיטלקי וחצי מכמות הבזיליקום ומבשלים כ-10 דקות נוספות.
  • 5. מעבירים לצלחות הגשה ומפזרים מלמעלה את הבזיליקום הנותר והרבה גבינת פרמזן מגוררת.
  • מרק מינסטרונה עם חצילים

  • בויאבז מסורתי

  • מרק ארטישוק ירושלמי של שרון סבח

  • קוסקוס אמיתי להכנה במיקרו

  • פתיתים עם מרק דגים

  • תבשיל דאל הודי

  • מרק פול ירוק עשיר

  • מרק דלעת חורפי

  • מתכון לבול (קערת) אורז פטריות, אדממה ונבטים

  • מרק קוסקוס אמיתי

  • מרק שעועית מהיר

  • קניידלך במילוי כבד קצוץ

  • מרק של ארטישוק ירושלמי

  • קרפלעך - מתכון בסיסי לבצק

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully