וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מוס שוקולד עשיר

מוס שוקולד חגיגי ומושחת

מתכון מאת: קרן אלה גפן ויעל סלע, מערכת וואלה

הבנות אוהבות אוכל. נמרוד סונדרס
הבנות אוהבות אוכל

מצרכים למתכון

  • ל-6 סועדים:
  • 50 גרם חמאה
  • 2.5 חבילות + שורה (270 גרם) שוקולד מריר 60%
  • 1/2 כוס (120 מ"ל) מים
  • 5 חלמונים
  • 4 חלבונים
  • 5 כפות (60 גרם) סוכר
  • 1/8 כוס (30 מ"ל) יין אדום

אופן ההכנה

  • 1. ממיסים בבן מארי (קערה מעל סיר עם מים רותחים) את החמאה, השוקולד, המים והמלח. מניחים בצד לצינון.
  • 2. מערבבים במטרפה ידנית את החלמונים והיין, ומוסיפים לתערובת השוקולד. מערבבים היטב.
  • 3. מקציפים את החלבונים והסוכר עד קבלת קצף מבריק ורך.
  • 4. מקפלים את החלבונים המוקצפים לתוך תערובת השוקולד עד קבלת מסה אחידה.
  • 5. יוצרים לכוסות או קערות הגשה, ומקררים 6 שעות לפחות.
  • הצעות הגשה: בננות מקורמלות, שבבי שוקולד לבן או שברי עוגיות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully