פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      קובה נייה (קובה נייא) טלה

      מנה ראשונה קלה וחגיגית שעושה הרבה רושם ומצריכה רק בשר איכותי

      4 מדרגים / 4 כוכבים

      עצמות מח במילוי טרטר טלה טרי (צילום: נמרוד סונדרס)
      עצמות מח במילוי טרטר טלה טרי (צילום: נמרוד סונדרס)

      מצרכים

        • 500 גרםאוכף טלה טרי מאוד ונקי משומן, קצוץ דק בסכין
        • 1 ראש סלרי בינוי, קצוץ דק
        • ½ פלפל ירוק חריף, קצוץ דק
        • חופןאורגנו טרי, קצוץ דק
        • 1 כףעירית קצוצה דק
        • 3 כפותמיץ לימון טרי (ניתן להוסיף כף נוספת לפי הטעם)
        • 3 כפותשמן זית
        • מלח גס
        • פלפל שחור גרוס
        • להגשה (רשות)

        • 6 עצמות מח מנוקות

      אופן ההכנה

        איך מכינים קובה נייה (קובה נייא) טלה ?

      • מחממים שמן זית במחבת, ומטגנים קלות את הסלרי הקצוץ. מניחים בצד לקירור.
      • לפני ההגשה, מערבבים את כל המצרכים יחד ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.
      • הצעת הגשה: משתמשים בעצמות המוח המרוקנות ככלי הגשה.

      עוד מתכוני בשר

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -