פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      קובה ניא טלה

      מנה ראשונה קלה וחגיגית שעושה הרבה רושם ומצריכה רק בשר איכותי

      4 מדרגים / 3.52 כוכבים

      ארוחת טלאים (נמרוד סונדרס)
      ארוחת טלאים (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • ל-6 מנות:
      • 1/2 ק"ג אוכף טלה טרי מאוד ונקי משומן, קצוץ דק בסכין
      • 1 ראש סלרי בינוני קצוץ דק
      • 1/2 פלפל ירוק חריף קצוץ דק
      • חופן אורגנו טרי קצוץ דק
      • 1 כף עירית קצוצה דק
      • 3-4 כפות מיץ לימון טרי
      • 4 כפות שמן זית איכותי (הכי טוב ראשון המסיק)
      • מלח גס
      • פלפל שחור גרוס
      • הצעת הגשה: 6 עצמות מח מנוקות

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים שמן זית במחבת, ומטגנים קלות את הסלרי הקצוץ. מניחים בצד לקירור.
      • 2. לפני ההגשה, מערבבים את כל המצרכים יחד ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
      • 3. הצעת הגשה: משתמשים בעצמות המוח המרוקנות ככלי הגשה.

      עוד מתכוני בשר

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -