קובה נייה (קובה נייא) טלה
מנה ראשונה קלה וחגיגית שעושה הרבה רושם ומצריכה רק בשר איכותי
עצמות מח במילוי טרטר טלה טרי (צילום: נמרוד סונדרס)
מחשבון המרות
- 500 גרםאוכף טלה טרי מאוד ונקי משומן, קצוץ דק בסכין
- 1 ראש סלרי בינוי, קצוץ דק
- ½ פלפל ירוק חריף, קצוץ דק
- חופןאורגנו טרי, קצוץ דק
- 1 כףעירית קצוצה דק
- 3 כפותמיץ לימון טרי (ניתן להוסיף כף נוספת לפי הטעם)
- 3 כפותשמן זית
- מלח גס
- פלפל שחור גרוס
להגשה (רשות)
- 6 עצמות מח מנוקות
איך מכינים קובה נייה (קובה נייא) טלה?
- 1מחממים שמן זית במחבת, ומטגנים קלות את הסלרי הקצוץ. מניחים בצד לקירור.
- 2לפני ההגשה, מערבבים את כל המצרכים יחד ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.
- 3הצעת הגשה: משתמשים בעצמות המוח המרוקנות ככלי הגשה.
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה