מתכונים חמים

קובה נייה (קובה נייא) טלה

מנה ראשונה קלה וחגיגית שעושה הרבה רושם ומצריכה רק בשר איכותי

מתכון מאת: קרן אלה גפן ויעל סלע, מערכת וואלה! NEWS
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

  • 6 יחידות

עצמות מח במילוי טרטר טלה טרי (צילום: נמרוד סונדרס)

מחשבון המרות

מצרכים

    • 500 גרםאוכף טלה טרי מאוד ונקי משומן, קצוץ דק בסכין
    • 1 ראש סלרי בינוי, קצוץ דק
    • ½ פלפל ירוק חריף, קצוץ דק
    • חופןאורגנו טרי, קצוץ דק
    • 1 כףעירית קצוצה דק
    • 3 כפותמיץ לימון טרי (ניתן להוסיף כף נוספת לפי הטעם)
    • 3 כפותשמן זית
    • מלח גס
    • פלפל שחור גרוס
  • להגשה (רשות)

    • 6 עצמות מח מנוקות
למחשבון המרה

אופן ההכנה

איך מכינים קובה נייה (קובה נייא) טלה?

  • 1מחממים שמן זית במחבת, ומטגנים קלות את הסלרי הקצוץ. מניחים בצד לקירור.
  • 2לפני ההגשה, מערבבים את כל המצרכים יחד ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.
  • 3הצעת הגשה: משתמשים בעצמות המוח המרוקנות ככלי הגשה.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully