וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קובה נייה (קובה נייא) טלה

מנה ראשונה קלה וחגיגית שעושה הרבה רושם ומצריכה רק בשר איכותי

מתכון מאת: קרן אלה גפן ויעל סלע, מערכת וואלה!

ארוחת טלאים. נמרוד סונדרס
עצמות מח במילוי טרטר טלה טרי

מצרכים למתכון

    • 500גרםאוכף טלה טרי מאוד ונקי משומן, קצוץ דק בסכין
    • 1ראש סלרי בינוי, קצוץ דק
    • ½פלפל ירוק חריף, קצוץ דק
    • חופןאורגנו טרי, קצוץ דק
    • 1כףעירית קצוצה דק
    • 3כפותמיץ לימון טרי (ניתן להוסיף כף נוספת לפי הטעם)
    • 3כפותשמן זית
    • מלח גס
    • פלפל שחור גרוס
  • להגשה (רשות)

    • 6עצמות מח מנוקות

אופן ההכנה

איך מכינים קובה נייה (קובה נייא) טלה?

  • 1
    מחממים שמן זית במחבת, ומטגנים קלות את הסלרי הקצוץ. מניחים בצד לקירור.
  • 2
    לפני ההגשה, מערבבים את כל המצרכים יחד ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.
  • 3
    הצעת הגשה: משתמשים בעצמות המוח המרוקנות ככלי הגשה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully