המנה העיקרית: טיפים לבחירת והכנת בשר לחג
איך מחשבים את כמות הבשר לפי מספר הסועדים? כמה זמן אפשר להכין מראש? ואיזה נתח כדאי לבחור? ריכזנו עבורכם ארבעה כללי זהב לשיעזרו לכם בבחירת והכנת המנה העיקרית
איך מחשבים את כמות הבשר לפי מספר הסועדים? כמה זמן אפשר להכין מראש? ואיזה נתח כדאי לבחור? ריכזנו עבורכם ארבעה כללי זהב לשיעזרו לכם בבחירת והכנת המנה העיקרית
לרוב מכינים את האסאדו בתנור או על המנגל, הפעם הנתח האהוב נכנס לתבשיל בסגנון איטלקי עם עגבניות, יין לבן וירקות שורש למנה עיקרית עשירה וחגיגית שאפשר גם להכין מראש
מנה אביבית שאפשר להכין לשולחן החג גם ברגע האחרון- נתחי סלמון צרובים על תבשיל מהיר של כרישה ויין לבן עם פולים ירוקים ופריכים. ויש גם טיפ למי שמעדיף להכין מראש