טבחה בסלק תבשיל צלעות בקר ברוטב תרד ושעועית
תרד, שעועית ובשר בבישול ארוך שממש נמסים בפה, הם המרכיבים שהופכים את הטבחה בסלק לתבשיל שמככב על שולחן השבת וקוצר מחמאות
תרד, שעועית ובשר בבישול ארוך שממש נמסים בפה, הם המרכיבים שהופכים את הטבחה בסלק לתבשיל שמככב על שולחן השבת וקוצר מחמאות
דג הדניס העסיסי מקבל במתכון הזה קראסט של עור פריך, אליו משתדך רוטב מלא טעם של עגבניות שרי ושום, והשוס: הוא מוכן תוך פחות מ-10 דקות
אחת מהמנות המפורסמות ביותר במטבח המרוקאי היא הטנזייה, שבה לצד הבקר והתבלינים מתבשלים שפע של פירות יבשים ואגוזים. אלה מעניקים לה מתיקות ועושר טעמים, והופכים אותה לחגיגית ובלתי נשכחת