וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

לחם איטלקי

מתכון מאת: דורית,frantzoz@netvision.net.il

Default. Walla R&D, מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • 1/2 ק"ג קמח לבן
  • 1/2 ק"ג קמח מלא
  • 30 גרם שימרית
  • 2 ביצים
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס טרי
  • 1/2 כוס זיתים שחורים פרוסים
  • 1 כף רוזמרין יבש
  • 1/2 כפית אורגנו
  • 1/2 כפית טימין
  • 1/2 כפית טרגון
  • 2 כוסות מים פושרים
  • 1/2 כוס שמן זית משובח

אופן ההכנה

  • להכניס את כל החומרים למערבל חשמלי, ולערבל היטב.
  • להתפיח כשעה.
  • ליצור כארבעה גלילי בצק על משטח מקומח.
  • לאפות בתבנית משומנת כ-40 דקות בחום גבוה (כ-220 מעלות).

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully