לחם איטלקי
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1/2 ק"ג קמח לבן
- 1/2 ק"ג קמח מלא
- 30 גרם שימרית
- 2 ביצים
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור גרוס טרי
- 1/2 כוס זיתים שחורים פרוסים
- 1 כף רוזמרין יבש
- 1/2 כפית אורגנו
- 1/2 כפית טימין
- 1/2 כפית טרגון
- 2 כוסות מים פושרים
- 1/2 כוס שמן זית משובח
אופן ההכנה
- להכניס את כל החומרים למערבל חשמלי, ולערבל היטב.
- להתפיח כשעה.
- ליצור כארבעה גלילי בצק על משטח מקומח.
- לאפות בתבנית משומנת כ-40 דקות בחום גבוה (כ-220 מעלות).