וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מרק עדשים כתומים

מתכון מאת: אתיה

עדשים כתומות. Artoday
עדשים כתומות

מצרכים למתכון

  • 2 כוסות עדשים כתומים
  • 6 כוסות מים
  • 1 כף מלח
  • 1 כף כמון
  • 1/2 כוס אורז שטוף
  • 1 בצל קצוץ

אופן ההכנה

  • 1. מטגנים את הבצל במעט שמן תירס. מוסיפים 6 כוסות מים רותחים.
  • 2. מוסיפים כמון ומלח ומבשלים כחצי שעה.
  • 3. מוסיפים את האורז והעדשים וממשיכים לבשל כעשרים דקות. מתקנים תיבול.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully