וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

תבשיל טלה בבירה

קדירת טלה בבירה

מתכון מאת: החילוני

שוק טלה ברוזמרין. ShutterStock
שוק טלה ברוזמרין

מצרכים למתכון

  • 1/2 2 קילו שוק טלה פרוס לפרוסות בעובי 5-4 ס"מ
  • 2 בקבוקי בירה
  • 4 גזרים חתוכים לרצועות עבות באורך 4 ס"מ
  • 4 כפות סוכר חום
  • 1-2 כפות דבש
  • סלרי פרוס גס
  • 3 כפיות זרעי כוסברה
  • 10 שיני צפורן
  • 4 שיני שום פרוסים גס
  • בוקה-גרני הכולל טימין, רוזמרין, פטרוזיליה, עלה דפנה
  • 10 בצלים קטנים
  • 2 כרישות פרוסות גס
  • 3 כפות קמח
  • מעט שמן-זית
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה

  • מערבבים את כל החומרים - חוץ מהבצלים והכרישות - ושומרים במקרר כ-24 שעות. מוציאים ומייבשים את נתחי הבשר. מטגנים עם מעט שמן זית כדקה כל צד.
  • מטגנים את הבצלים והכרישות במעט שמן זית, מוסיפים כ- 3 כפות קמח, מטגנים עוד כדקה ומוסיפים את הנוזלים ושאר המרכיבים. מתבלים ומעבירים לתנור מחומם ל-170 מעלות ואופים כ-4 שעות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully