וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

כבד אווז נוסח מרסיי

העיר מרסיי שבצרפת היא אחת הערים הקולינריות המענגות ביותר, ובתוך פחות מחצי שעה תוכלו גם אתם להתענג על כבד אווז כמו של הצרפתים המקומיים.

מתכון מאת: רון בריל,brellron@usa.net

כבד אווז. ברני ארדוב
כבד אווז

מצרכים למתכון

  • 1/2 ק"ג כבד אווז טרי
  • 3 בצלים גדולים פרוסים
  • מלח
  • קורט פלפל שחור
  • 1/2 כפית פפריקה חריפה
  • חמאה
  • יין אדום
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה

  • 1. משרים את כבד האווז ביין במשך לילה אחד במקרר.
  • 2. מטגנים את הבצל בשמן, ומוסיפים את הפפריקה, הפלפל ומעט מלח. לאחר שמזהיב מעבירים לצלחת.
  • 3. מטגנים את הכבד בחמאה רק מעט, עד שישחים.
  • 4. בוזקים על הכבד מעט מלח לפי הטעם. מניחים על הבצל ומגישים חם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully