עוגת ריבת חלב פשוטה להכנה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 150 גר' פתי-בר לבן
- 100 גר חמאה מומסת
- 1 צנצנת ריבת חלב
- 2 מיכלי שמנת מתוקה
- 2 שקיות סוכר וניל
אופן ההכנה
- 1. מפוררים את הפתי-בר עם מערוך. מוסיפים את החמאה ומערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
- 2. משטחים בתבנית מס' 26 ואופים 10 דקות.
- 3. מורחים ריבת חלב על הביסקויטים האפויים (כדי שריבת החלב תהיה רכה, מומלץ לחממה מעט במיקרו).
- 4. מקציפים את השמנת וסוכר וניל ומורחים על ריבת החלב.
- 5. רצוי להשאיר מספר שעות במקרר לפני ההגשה.