וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ספגטי פונג'י פטריות

מתכון מאת: יזי לוזון

ספגטי מקרוני פסטה. ShutterStock
ספגטי מקרוני פסטה

מצרכים למתכון

  • 1 חבילת פסטה
  • 1 בצל גדול
  • 1 חבילת פטריות טריות
  • כף קמח
  • כף מרק עוף או מרק פטריות
  • 1 שמנת לבישול (15% השף הלבן מומלץ ביותר)
  • 3/4 כוס חלב
  • קצת עירית לפי העין (לא חייב אבל מוסיף)

אופן ההכנה

  • מבשלים את הפסטה
  • במחבט מטגנים קודם בצל חתוך, מוסיפים את הפטריות (שלמות או חתוכות) לאחר טיגון קל של הבצל, בסיום יש לסנן מהשמן.
  • בסיר שמים את השמנת עד לחימום (ב 3/4 כוס חלב מוסיפים את הקמח והמרק ומערבבים היטב), מוסיפים את החלב המוכן ומחכים שיהפוך לסמיך תוך כדי ערבוב
  • מוסיפים את הבצל והפטריות
  • עצות: עם יצא לכם כמות גדולה אל תערבבו הכל בהתחלה לשמירה על הטעם יש להשאיר אותם בנפרד. דבר זה מאפשר חימום נוסף למחרת עם שמירה על הטעם. בחימום חוזר מומלץ להוסיף חלב לפי העין ולהיפטר מסמיכות יתר

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully