- 1. ממליחים את הדגים במלח ומניחים בקערה שטוחה לשעתיים וחצי. לאחר מכן שוטפים את הדגים מהמלח.
-
- 2. ממלאים כל דג בשן שום אחת ובמעט מהירקות - פטרוזיליה, כוסברה וסלרי.
-
- 3. מניחים את הדגים בסיר רחב. מפזרים מעל הדגים את הירק שנשאר. מוסיפים את השמן ומתבלים במלח ופלפל. יוצקים את מיץ הלימון והמים, אך חשוב שהמים לא יכסו את הדגים.
-
- 4. מבשלים על להבה גבוהה עד לרתיחה. מורידים את האש ומבשלים על להבה בינונית כחצי שעה.
-
- 5. לאחר הבישול מניחים לדגים להתקרר מעט בסיר כדי שהם לא יתפרקו.
-
- 6. מגישים כל דג בצלחת עם נוזל הרוטב בליווי לחם טרי.