פשטידת בצל משופרת
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- חומרים ל- 6 מנות:
- 500 גרם בצל יבש
- 50 גרם מרגרינה
- 500 גרם כרישה
- 10 גבעולי בצל ירוק
- 4 ביצים טרופות
- 6 כפות פירורי לחם
- 4 כפות קמח מלא
- 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
- מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
- 1. קולפים את הבצל היבש, מטגנים במרגרינה, על להבה נמוכה, עד שיתרכך ויתחיל להזהיב.
- 2. פורסים את הכרישה ומבשלים במי מלח כ-10 דקות. מסננים היטב.
- 3. רוחצים וקוצצים את הבצל הירוק, מערבבים עם הבצל המטוגן והכרישה. מוסיפים את הביצים, פירורי הלחם, הקמח והפטרוזיליה. מתבלים במלח ופלפל. מערבבים היטב.
- 4. יוצקים לתבנית משומנת ואופים בחום בינוני כ - 45 דקות, או עד שהמאפה נקרש ומזהיב מלמעלה. מגישים חם