וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פאי ברוקולי

פאי ברוקולי טעים ויפה, תודו לנו אחר כך

מתכון מאת: מערכת וואלה

ברוקולי. נמרוד סונדרס
ברוקולי

מצרכים למתכון

  • לבצק:
  • 1 כוס קמח
  • 1/2 כפית מלח
  • 4 כפות חמאה
  • 1 1/2 כף מרגרינה
  • 3 כפות מים
  • חבילת ברוקולי
  • 1 אשל או יוגורט
  • 2 ביצים
  • גבינה צהובה
  • שומשום

אופן ההכנה

  • 1. לערבב במיקסר במהירות איטית קמח, מלח וחצי מכמות החמאה. להוסיף את יתרת החמאה, המרגרינה והמים עד שמתקבל בצק. להמתין 1/2 שעה
  • 2. לשטח בתבנית פאי, לחורר במזלג, לשטוח מעל נייר פרגמנט ולפזר מעט קטניות למנוע תפיחה.
  • 3. לאפות כ 10 דקות.
  • 4. להקפיץ ברוקולי בשמן וחמאה. לאחר שהתקרר מעט, להוסיף 2 ביצים, אשל או יוגורט, גבינה צהובה.
  • לערבב הכל ולשטוח על הבצק. לפזר מעל שומשום או גרעיני חמניה.
  • 5. לאפות כ 1/2 שעה בחום בינוני

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully