פאי ברוקולי
פאי ברוקולי טעים ויפה, תודו לנו אחר כך
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- לבצק:
- 1 כוס קמח
- 1/2 כפית מלח
- 4 כפות חמאה
- 1 1/2 כף מרגרינה
- 3 כפות מים
- חבילת ברוקולי
- 1 אשל או יוגורט
- 2 ביצים
- גבינה צהובה
- שומשום
אופן ההכנה
- 1. לערבב במיקסר במהירות איטית קמח, מלח וחצי מכמות החמאה. להוסיף את יתרת החמאה, המרגרינה והמים עד שמתקבל בצק. להמתין 1/2 שעה
- 2. לשטח בתבנית פאי, לחורר במזלג, לשטוח מעל נייר פרגמנט ולפזר מעט קטניות למנוע תפיחה.
- 3. לאפות כ 10 דקות.
- 4. להקפיץ ברוקולי בשמן וחמאה. לאחר שהתקרר מעט, להוסיף 2 ביצים, אשל או יוגורט, גבינה צהובה.
- לערבב הכל ולשטוח על הבצק. לפזר מעל שומשום או גרעיני חמניה.
- 5. לאפות כ 1/2 שעה בחום בינוני