- 1. מערבבים בקערה את הקמח והשמרים. מוסיפים בהדרגה את הנוזלים (החלב ואח"כ המים) ולשים עד לקבלת בצק רך וגמיש. מכסים במגבת לחה ומשהים לתפיחה עד הכפלת הנפח.
-
- 2. מוסיפים לבצק את הפיסטוקים והמלח ולשים לכמה דקות. משהים עד להכפלת הנפח בשנית.
-
- 3. משמנים היטב 6 קופסאות שימורים ריקות ונקיות בגודל בינוני במרגרינה מומסת. מחלקים את הבצק לפי מספר הקופסאות, כך שהבצק ממלא חצי מנפח הקופסא. משהים להתפחה עד שהבצק ממלא 3/4 מנפח הקופסא.
-
- 4. מורחים את הבצק בחלמון ואופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני (כ-180 מעלות) למשך 45 דקות.