פשטידת כרישה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 2 בצלים חתוכים לפרוסות
- 4 כרישות חתוכות לפרוסות - רק החלק הלבן
- 2 כפות קמח או פירורי לחם
- 2 כפות אבקת מרק עוף
- מלח
- פלפל
- 1/4 כוס שמן
- מעט שמיר קצוץ
- 1 גביע גבינה 5 אחוז
- 1 גביע שמנת חמוצה
- 3 ביצים
- מעט פרמזן מגורד
אופן ההכנה
- 1. מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל והכרישות עד להזהבה.
- 2. מעבירים לקערה, ומוסיפים את הקמח או פירורי הלחם ומערבבים היטב.
- 3. בקערה נפרדת מערבבים את יתר החומרים. מוסיפים את הכרישה והבצל ומערבבים היטב.
- 4. מעבירים את התערובת לתבנית משומנת. אופים בחום 120 מעלות כ-40 דקות או עד שמשחים.