פילה סלמון בגרגרי חרדל
גרגרי החרדל אינם רק מעניקים צבע יפה לסלמון ועוטפים אותו בכדוריות מסקרנת, אלא גם מעניקים מטעמם המתפצח, בעיקר לאחר האפייה בתנור.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- יחידה פילה סלמון
- 4-3 שיני שום כתושות
- פלפל שחור גרוס
- גרגירי חרדל
- שמן זית
- רוזמרין טרי
אופן ההכנה
- 1. לשטוף ולייבש את הדג.
- 2. להניח בתבנית אפיה. למרוח שמן זית ולעסות היטב. להוסיף את השום והפלפל, ולפזר את גרגירי החרדל על הדג. לקשט ברוזמרין טרי.
- 3. לאפות בחום בינוני במשך חצי שעה.