וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פילה סלמון בגרגרי חרדל

גרגרי החרדל אינם רק מעניקים צבע יפה לסלמון ועוטפים אותו בכדוריות מסקרנת, אלא גם מעניקים מטעמם המתפצח, בעיקר לאחר האפייה בתנור.

מתכון מאת: מערכת וואלה

סלמון מצופה תבלינים מתוך הספר "אפרת ליבפרוינד מארחת שפים". מתוך הספר "אפרת ליבפרוינד מארחת שפים", מערכת וואלה! NEWS
סלמון מצופה תבלינים מתוך הספר "אפרת ליבפרוינד מארחת שפים"/מתוך הספר "אפרת ליבפרוינד מארחת שפים"

מצרכים למתכון

  • יחידה פילה סלמון
  • 4-3 שיני שום כתושות
  • פלפל שחור גרוס
  • גרגירי חרדל
  • שמן זית
  • רוזמרין טרי

אופן ההכנה

  • 1. לשטוף ולייבש את הדג.
  • 2. להניח בתבנית אפיה. למרוח שמן זית ולעסות היטב. להוסיף את השום והפלפל, ולפזר את גרגירי החרדל על הדג. לקשט ברוזמרין טרי.
  • 3. לאפות בחום בינוני במשך חצי שעה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully