פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      פילה סלמון בגרגרי חרדל

      גרגרי החרדל אינם רק מעניקים צבע יפה לסלמון ועוטפים אותו בכדוריות מסקרנת, אלא גם מעניקים מטעמם המתפצח, בעיקר לאחר האפייה בתנור.

      5 מדרגים / 2.75 כוכבים

      סלמון מצופה תבלינים מתוך הספר
      סלמון מצופה תבלינים מתוך הספר "אפרת ליבפרוינד מארחת שפים" (מערכת וואלה! NEWS , מתוך הספר "אפרת ליבפרוינד מארחת שפים")

      מצרכים

      • יחידה פילה סלמון
      • 4-3 שיני שום כתושות
      • פלפל שחור גרוס
      • גרגירי חרדל
      • שמן זית
      • רוזמרין טרי

      אופן ההכנה

      • 1. לשטוף ולייבש את הדג.
      • 2. להניח בתבנית אפיה. למרוח שמן זית ולעסות היטב. להוסיף את השום והפלפל, ולפזר את גרגירי החרדל על הדג. לקשט ברוזמרין טרי.
      • 3. לאפות בחום בינוני במשך חצי שעה.

      עוד מתכוני דגים ומאכלי ים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -