מרק לחם ובירה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- שני בצלים, קצוצים
- 4 כפות שמן
- 2 פרוסות לחם לבן ושתי פרוסות לחם חי גרוסות לפרורים
- 3 כוסות מרק ירקות
- 1 כוס בירה טובורג גרין
- מלח ופלפל
- מעט עירית קצוצה
אופן ההכנה
- 1. מטגנים בסיר בצל אחד עם שתי כפות שמן עד להזהבה, ומוציאים לקערה.
- 2. מטגנים את הבצל השני עד שהוא שקוף. מוסיפים את פירורי הלחם ומטגנים קלות.
- 3. מוסיפים את המרק, הבירה והתבלינים ומבשלים כ-15 דקות. מגישים את המנה עם הבצל המטוגן מעל.