וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מרק בתוך לחם

השף לאונרדו פרוידנפלד מהמסעדה שבחנות איקאה שמח לחשוף אתכם בפני פתרונות אחסון מתקדמים ולהציע מתכון למרק בתוך לחם

מתכון מאת: שירי כץ, mouse.co.il

לחם ושיבולים. Artoday
לחם ושיבולים

מצרכים למתכון

  • חומרים ל- 10 מנות:
  • 10 בצלים גדולים חתוכים לטבעות
  • מעט שמן לטיגון
  • 4 ענפי טימין
  • חצי כוס יין אדום יבש משובח
  • 2 ליטר מים
  • 3 כפות אבקת מרק עוף
  • 3 כפות קמח
  • מלח ופלפל לתיבול
  • 10 ככרות עגולים של לחם כפרי קטן

אופן ההכנה

  • 1. מחממים את הלחם בתנור שחומם מראש ל- 220 מעלות, עד לקבלת מרקם פריך. מטגנים את הבצל במעט שמן עד שיזהיב.
  • 2. מפזרים על הבצלים את הקמח. מערבבים וממשיכים לטגן במשך שתי דקות נוספות.
  • 3. מתבלים את הבצלים בעלי הטימין, יוצקים על הבצלים את היין ומביאים לרתיחה.
  • 4. מוסיפים את אבקת המרק ומערבבים, ויוצקים את המים ומביאים שוב לרתיחה. מבשלים במשך כשעה על אש קטנה.
  • 5. לפני ההגשה מסירים בעזרת סכין את הכיפה של הלחמים ומרוקנים אותם מתכולתם. לא זורקים את הכיפות, הן משמשות כמכסים!
  • 6. טועמים את המרק ומתבלים במלח ופלפל.
  • 7. יוצקים את המרק ללחמים, מכסים, ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully