- 1. מחממים את הלחם בתנור שחומם מראש ל- 220 מעלות, עד לקבלת מרקם פריך. מטגנים את הבצל במעט שמן עד שיזהיב.
-
- 2. מפזרים על הבצלים את הקמח. מערבבים וממשיכים לטגן במשך שתי דקות נוספות.
-
- 3. מתבלים את הבצלים בעלי הטימין, יוצקים על הבצלים את היין ומביאים לרתיחה.
-
- 4. מוסיפים את אבקת המרק ומערבבים, ויוצקים את המים ומביאים שוב לרתיחה. מבשלים במשך כשעה על אש קטנה.
-
- 5. לפני ההגשה מסירים בעזרת סכין את הכיפה של הלחמים ומרוקנים אותם מתכולתם. לא זורקים את הכיפות, הן משמשות כמכסים!
-
- 6. טועמים את המרק ומתבלים במלח ופלפל.
-
- 7. יוצקים את המרק ללחמים, מכסים, ומגישים.