לביבות לחם, פקאן ורוקפור

מתכון מאת: דנה שיין, מערכת וואלה!
לביבות לחם פקאן ורוקפור  ( דנה שיין ). מערכת וואלה!
לביבות לחם פקאן ורוקפור ( דנה שיין )

מצרכים

  • חצי לחם לבן (אני מעדיפה להשתמש רק ברך)
  • 1/3 כוס מים פושרים
  • 2 ביצים טרופות
  • 100 גרם פקאנים גרוסים גס
  • 100 גר' רוקפור מפוררת (או קשקבל)
  • קורט מוסקט טרי מגורר (לא חובה)
  • שמן לטיגון חצי עמוק
  • להגשה:
  • חופן מיקס עלי בייבי
  • שמן זית
  • מלח גס
  • כמה טיפות בלסמי
  • חופן גרגרי רימון (לא חובה, אפשר להחליף בעגבניות שרי חצויות)

אופן ההכנה

  • 1. מפוררים את הרך של הלחם בידיים ומשרים במים פושרים לכמה דקות. סוחטים.
  • 2. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים היטב.
  • 3. בשלב זה העיסה נראית די רע, לא להיבהל. יוצרים לביבות קטנות ואובליות.
  • 4. מחממים את השמן במחבת ומזהיבים את הקציצות משני הצדדים.
  • 5. מניחים את הלביבות על גבי נייר סופג ומרכיבים את המנה.
  • 6. מערבבים בקערה עלי בייבי, שמן זית, בלסמי, גרגרי רימון, מלח ופלפל גרוס.
  • 7. מניחים במרכז צלחת הגשה גדולה חופן עלים ירוקים ועליהם מניחים 4 לביבות

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully