גולאב ג'מון של אינדירה

מסעדת "אינדירה" שבתל אביב היא כבר מזמן מוקד עליה לרגל עבור כל מי שמכור לאוכל הודי. עכשיו המסעדה מעניקה מתכון לאחת המנות האחרונות האהובות עליהם: הגולאב ג'מון.

מתכון מאת: מערכת וואלה!
גולאב גמון של מסעדת אינדירה.
גולאב גמון של מסעדת אינדירה

מצרכים

  • לבצק:
  • 1 כוס אבקת חלב
  • 2 כפות קמח
  • שמן
  • שקית אבקת אפייה
  • לסירופ:
  • 1/4 כפית אבקת הל
  • 3 כוסות מים
  • 1.5 כוס סוכר

אופן ההכנה

  • 1. מכינים את הסירופ: מערבבים את הסוכר, המים וההל ומבשלים עד שנוצר סירופ.
  • 2. מכינים את הבצק: מערבבים את אבקת החלב, הקמח, אבקת האפייה והמים עד לקבלת בצק רך.
  • 3. יוצרים כדורי "ג'מון" קטנים בגודל אחיד, חלקים ורכים.
  • 4. מחממים שמן במחבת גדולה ומשאירים על אש נמוכה כדי שהכדורים ייטגנו מבפנים.
  • 5. מטגנים את הכדורים עד למידת מדיום בצבע זהוב.
  • 6. מצפים את הכדורים בסירופ.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully