פסטה ברוטב שמנת ולימון
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 חבילה פסטה מסוג ספגטיני
- 1 מיכל שמנת מתוקה
- מיץ מלימון בינוני
- 1/2 כפית קליפת לימון מגורדת
- 1/2 כוס ציר בקר
- אגוז מוסקט
- מלח, פלפל
- עירית קצוצה לקישוט
אופן ההכנה
- 1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. יש לציין כי את הספגטיני יש לבשל זמן קצר יחסית לשאר סוגי הפסטה. את הפסטה יש להסיר מן האש כאשר היא "אל דנטה", כלומר לא מבושלת עד הסוף.
- 2. מערבבים בקערה נפרדת את ציר הבקר, מיץ הלימון וקליפת הלימון. מתבלים לפי הטעם. מוסיפים את השמנת המתוקה ומתקנים תיבול.
- 3. מערבבים עם הפסטה. מגישים עם קישוט עירית.