וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פסטה ברוטב שמנת ולימון

מתכון מאת: מערכת וואלה

אישה אוכל פסטה. ShutterStock
אישה אוכל פסטה

מצרכים למתכון

  • 1 חבילה פסטה מסוג ספגטיני
  • 1 מיכל שמנת מתוקה
  • מיץ מלימון בינוני
  • 1/2 כפית קליפת לימון מגורדת
  • 1/2 כוס ציר בקר
  • אגוז מוסקט
  • מלח, פלפל
  • עירית קצוצה לקישוט

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. יש לציין כי את הספגטיני יש לבשל זמן קצר יחסית לשאר סוגי הפסטה. את הפסטה יש להסיר מן האש כאשר היא "אל דנטה", כלומר לא מבושלת עד הסוף.
  • 2. מערבבים בקערה נפרדת את ציר הבקר, מיץ הלימון וקליפת הלימון. מתבלים לפי הטעם. מוסיפים את השמנת המתוקה ומתקנים תיבול.
  • 3. מערבבים עם הפסטה. מגישים עם קישוט עירית.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully