פסטה עם בוטנים אמריקאים ושמנת
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 חבילה גדולה בוטנים אמריקאיים (בציפוי חלק), מרוסקים היטב
 - 500 גרם פסטה (רצוי ספגטי דק)
 - 1 בצל גדול, קצוץ
 - 4 שיני שום, קצוץ או כתוש
 - שמן זית
 - שמנת מתוקה או "שלי"
 - מלח, פלפל שחור, אגוז מוסקט טחון
 
אופן ההכנה
- 1. מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה.
 - 2. מחממים בסיר רחב זמן ומטגנים את הבצל עד שמזהיב. מוסיפים את השום ומטגנים מספר דקות. מוסיפים את הבוטנים ומבשלים תוך ערבוב מספר דקות.
 - 3. אופציה א' להמשך: מוסיפים את הפסטה לסיר, מבשלים מספר דקות. מתבלים ומגישים את הפסטה עם "שלי" קר.
 - 4. אופציה ב' להמשך: מוסיפים לסיר כחצי מיכל או יותר שמנת מתוקה. מבשלים תוך ערבוב עדין עד שמסמיך. מתבלים לפי הטעם. מוסיפים את הפסטה ומערבבים היטב. מבשלים מספר דקות.
 
