פסטה עם בוטנים אמריקאים ושמנת
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 חבילה גדולה בוטנים אמריקאיים (בציפוי חלק), מרוסקים היטב
- 500 גרם פסטה (רצוי ספגטי דק)
- 1 בצל גדול, קצוץ
- 4 שיני שום, קצוץ או כתוש
- שמן זית
- שמנת מתוקה או "שלי"
- מלח, פלפל שחור, אגוז מוסקט טחון
אופן ההכנה
- 1. מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה.
- 2. מחממים בסיר רחב זמן ומטגנים את הבצל עד שמזהיב. מוסיפים את השום ומטגנים מספר דקות. מוסיפים את הבוטנים ומבשלים תוך ערבוב מספר דקות.
- 3. אופציה א' להמשך: מוסיפים את הפסטה לסיר, מבשלים מספר דקות. מתבלים ומגישים את הפסטה עם "שלי" קר.
- 4. אופציה ב' להמשך: מוסיפים לסיר כחצי מיכל או יותר שמנת מתוקה. מבשלים תוך ערבוב עדין עד שמסמיך. מתבלים לפי הטעם. מוסיפים את הפסטה ומערבבים היטב. מבשלים מספר דקות.