וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פסטליקוס - כיסוני בצק ובשר

כיסוני בשר טעימים

מתכון מאת: מערכת וואלה

פטאייר של אוסמה דלאל. נמרוד סונדרס
פטאייר של אוסמה דלאל

מצרכים למתכון

  • לבצק (30 כיסונים):
  • 20 גרם שמרים
  • 1 כף סוכר
  • 500 גרם קמח
  • 50 גרם מרגרינה מומסת
  • 1/4 1 כוסות מים פושרים
  • למלית:
  • 3 בצלים קצוצים
  • 300 גרם בשר טחון
  • 200 גרם צנוברים
  • 3 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • 100 גרם צימוקים
  • כמון, מלח ופלפל

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את חומרי הבצק ולשים לבצק חלק. משהים את הבצק לתפיחה כ-50 דקות.
  • 2. בינתיים מטגנים את הבצל עד שמזהיב. מוסיפים את הבשר ואח"כ את שאר חומרי המלית. מכסים את הסיר ומבשלים כמה דקות.
  • 3. מחלקים את הבצק ל-30 כדורים שווים. מרדדים כל כדור לעיגול בעובי חצי סנטימטר בערך. מניחים כף מלית בכל עיגול, סוגרים לחצי סהרון, ומקפלים את הקצה (גם ליופי וגם לסגירה טובה).
  • מורחים מעט חלמון, מעורבב במעט מים ושומשום על הסהרון הסגור ומתפיחים שוב, כרבע שעה.
  • 4. אופים כחצי שעה בתנור שחומם מראש לחום בינוני (180 מעלות). מגישים חם, מומלץ עם ביצים קשות וחצילים מטוגנים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully