- 1. מערבבים את חומרי הבצק ולשים לבצק חלק. משהים את הבצק לתפיחה כ-50 דקות.
-
- 2. בינתיים מטגנים את הבצל עד שמזהיב. מוסיפים את הבשר ואח"כ את שאר חומרי המלית. מכסים את הסיר ומבשלים כמה דקות.
-
- 3. מחלקים את הבצק ל-30 כדורים שווים. מרדדים כל כדור לעיגול בעובי חצי סנטימטר בערך. מניחים כף מלית בכל עיגול, סוגרים לחצי סהרון, ומקפלים את הקצה (גם ליופי וגם לסגירה טובה).
- מורחים מעט חלמון, מעורבב במעט מים ושומשום על הסהרון הסגור ומתפיחים שוב, כרבע שעה.
-
- 4. אופים כחצי שעה בתנור שחומם מראש לחום בינוני (180 מעלות). מגישים חם, מומלץ עם ביצים קשות וחצילים מטוגנים.