- 1. לחתוך את הבשר לחתיכות של כ-5 ס"מ. לפזר עליו קצת מלח ולתבול אותו בקמח. בסיר רחב לטגן את החתיכות במשך כמה שניות במעט שמן בכל צד עד שישחימו מעט.
-
- 2. להוציא את הבשר ולהניח בצד. באותו סיר לטגן את הבצל עד שמזהיב. להוסיף את קוביות הבייקון והשינקין, המיורן, השום, הפפריקה והיין. מערבבים ומבשלים מספר דקות על אש קטנה.
-
- 3. מוסיפים את הבשר. מוסיפים מים עד לכיסוי. אחרי כ-20 דקות מוסיפים את העגבניה והפלפל. שומרים על אש קטנה. אם המים מתאדים מוסיפים קצת כדי שהתבשיל לא יישרף.
-
- 4. מערבבים בנפרד את השמנת ו-100 סמ"ק קמח. כשהבשר מתרכך מוסיפים את תערובת השמנת והקמח. מערבבים היטב, מבשלים עוד מספר דקות ומגישים.