וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ממתק אגוזים ושוקולד

מתכון של עופר נוימן שזכה במקום שלישי בתחרות "מפצח האגוזים" 2002.

מתכון מאת: מערכת וואלה

אגוזי פקאן. ShutterStock
אגוזי פקאן

מצרכים למתכון

  • 6 חלבונים
  • 1 כוס סוכר
  • קורט מלח
  • 50 גרם אבקת סוכר
  • 100 גרם שקדים קצוצים
  • 200 גרם אגוזי קליפורניה קצוצים
  • שוקולד
  • שמנת מתוקה

אופן ההכנה

  • 1. להקציף חלונים, סוכר ומלח.
  • 2. לערבב אבקת סוכר ושקדים. לקפל לחלבון המוקצף.
  • 3. לצקת את התערובת לתבנית מרופדת בנייר אפייה. לפזר מעל את האגוזים. לאפות בחום של 170 מעלות כ-25 דקות. לצנן.
  • 4. להמיס את השוקולד בסיר כפול. למרוח את השוקולד המומס על הבסיס האפוי.
  • 5. להמיס שוקולד איכותי. לבשל בשמנת עד ליצירת גנאש.
  • 6. לחתוך את הבסיס לריבועים. לזלוף כדור שוקולד בשמנת על כל ריבוע.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully