וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

טרין חצילים

מנה של מסעדת הטברנה הירושלמית, שצריך להשקיע סבלנות ביצירתה, אך היא שווה את הטירחה

מתכון מאת: mouse.co.il

30 דקות עבודה,למתקדמים,תבנית אינגליש קייק 20 ס"מ
טרין חצילים. נמרוד סונדרס
טרין חצילים

מצרכים למתכון

  • 2 חצילים בינוניים
  • 4 קישואים
  • 4 פלפלים אדומים
  • 2 יחידות גבינת פרומעז
  • 200 גרם גבינת פטה
  • 20 עלי ריחן
  • מיץ לימון
  • שמן זית
  • שיני שום
  • כפית דבש
  • מלח גס
  • שקית זילוף מניילון
  • תבנית נירוסטה (אינגליש-קיק)

אופן ההכנה

  • 1. קולים את הפלפלים בגריל
  • 2. פורסים את הפלפלים הקלויים לארבעה חלקים, ומשרים אותם במרינדה של מיץ לימון, שמן זית, כמה שיני שום וכפית דבש.
  • 3. חותכים את החצילים והקישואים לאורכם, לפרוסות בעובי 4 ס"מ. ממליחים במלח גס, מפלפלים וצולים בגריל או במחבת חמה מאוד.
  • 4. טוחנים בבלנדר את גבינת הפרומעז יחד עם שן שום ומלח.
  • 5. מכניסים את עיסת הגבינה לשקית זילוף.
  • 6. פורסים את גבינת הפטה לפרוסות בעובי 2 ס"מ.
  • 7. מניחים ניילון נצמד על תבנית האינגליש-קייק, ומשאירים שוליים של 3 ס"מ מכל צד.
  • 8. מניחים בתבנית שכבה של חצילים, ועליהם שכבה של קישואים.
  • 9. מזלפים שכבה בעובי חצי ס"מ של גבינת פרומעז, ומיישרים בעזרת סכין חמה.
  • 10. מניחים מעל את גבינת הפטה, את שארית גבינת הפרומעז ואת הפלפלים (בסדר זה).
  • 11. מניחים למעלה את עלי הריחן ומכסים הכל בשולי הניילון.
  • 12. עוטפים את הטרין בנייר כסף, מניחים משקולת מעל ומשאירים במקרר ללילה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully