- 1. קולים את הפלפלים בגריל
-
- 2. פורסים את הפלפלים הקלויים לארבעה חלקים, ומשרים אותם במרינדה של מיץ לימון, שמן זית, כמה שיני שום וכפית דבש.
-
- 3. חותכים את החצילים והקישואים לאורכם, לפרוסות בעובי 4 ס"מ. ממליחים במלח גס, מפלפלים וצולים בגריל או במחבת חמה מאוד.
-
- 4. טוחנים בבלנדר את גבינת הפרומעז יחד עם שן שום ומלח.
-
- 5. מכניסים את עיסת הגבינה לשקית זילוף.
-
- 6. פורסים את גבינת הפטה לפרוסות בעובי 2 ס"מ.
-
- 7. מניחים ניילון נצמד על תבנית האינגליש-קייק, ומשאירים שוליים של 3 ס"מ מכל צד.
-
- 8. מניחים בתבנית שכבה של חצילים, ועליהם שכבה של קישואים.
-
- 9. מזלפים שכבה בעובי חצי ס"מ של גבינת פרומעז, ומיישרים בעזרת סכין חמה.
-
- 10. מניחים מעל את גבינת הפטה, את שארית גבינת הפרומעז ואת הפלפלים (בסדר זה).
-
- 11. מניחים למעלה את עלי הריחן ומכסים הכל בשולי הניילון.
-
- 12. עוטפים את הטרין בנייר כסף, מניחים משקולת מעל ומשאירים במקרר ללילה.