פסטה פיקנטית עם טונה
להתחיל את השבוע באיזי עם שילוב דיאטטי של פסטה טונה וכוסברה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 קופסת טונה בשמן (מומלץ סטארקיסט) מסוננת ומפוררת
- 1 כפית שמן זית
- 5 שיני שום כתוש
- 250 גרם (2 כוסות) פטריות שמפיניון חתוכות לאורכן
- 1/2 פלפל אדום חתוך לקוביות
- 1 בצל בינוני חתוך לקוביות
- 400 גרם עגבניות חתוכות (אפשרי מקופסת שימורים)
- 2 כוסות מרק בטעם עוף דל קלוריות
- מלח ופלפל שחור טרי גרוס-לפי הטעם
- 1/4 כפית סוכר
- 250 גרם (חצי חבילה) פסטה מסוג פנה
- כ-10 גבעולי כוסברה קצוצים
- 1/3 כוס צנוברים
אופן ההכנה
- 1. לחמם במחבת את שמן הזית, להוסיף שום, בצל, פטריות, פלפל אדום ולאדות עד השחמה קלה.
- 2. להוסיף עגבניות, מרק עוף, מלח, פלפל וסוכר-ולהביא לרתיחה.
- 3. להוסיף את הפסטה, לכסות ולבשל על אש נמוכה עד שהפסטה מוכנה. להוסיף את הטונה והכוסברה, לערבב בעדינות ולבשל 2 דקות נוספות. לפזר מעט צנוברים לפני ההגשה.
- (4 מנות 360 קלוריות למנה)