קציצות ארטישוק וגבינה
מתכון באדיבות אתר מועצת הירקות לקציצות ארטישוק וגבינה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-4 מנות:
- 10 תחתיות ארטישוק מבושלות
- 300 גרם גבינת פטה מפוררת
- 2 ביצים
- 1/4 כוס קמח
- מלח ופלפל שחור לפי הטעם
- שמן לטיגון
אופן ההכנה
- 1. שמים את תחתיות הארטישוק, הגבינה, הביצים, הקמח, מלח ופלפל שחור בקערת מעבד מזון ומעבדים לעיסה חלקה.
- 2. מחממים שמן במחבת כבדה. מרטיבים את כפות הידיים ויוצרים מהעיסה לביבות שטוחות בגודל הרצוי. מטגנים משני הצדדים עד שמשחים. מגישים חם עם שמנת חמוצה קרה.